Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd.

Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd.is een leider van Sojamelk en Tofu Machines, we zijn ook een bewaker van voedselveiligheid. We delen onze kerntechnologie en ervaring met de productie van Tofu met onze klanten en streven ernaar een belangrijke partner te zijn die de bedrijfsgroei van onze wereldwijde partners begeleidt.

Downloadcentrum

Om spamrobots te voorkomen , we hebben u nodig om de volgende informatie te verstrekken.Ons systeem stuurt u een download-pdf-bestandslink naar uw e-mailaccount.Houd er rekening mee dat alle informatie strikt vertrouwelijk zal worden behandeld.


100% gratis bestandsdownloads

U moet de tekens met zwarte kleur invoeren
We Need Your Consent
By consenting to this privacy notice you are giving us permission to process your personal data specifically for the purposes identified. Consent is required for us to process your personal data, and your data will not be shared to third parties.

Yung Soon Lih Food MachineInvoering

Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd.is een Taiwanese leverancier en fabrikant in de voedselmachine-industrie.Yung Soon Lih Food Machinebiedt klanten sinds 1989 hoogwaardige voedselmachines.

Wij zijn de eerste fabrikant van voedselmachines die de kant-en-klare productielijn voor Europese tofu heeft ontwikkeld, die Aziatische tofu en apparatuur voor de verwerking van sojamelk kan produceren. Onze tofu-productiemachines zijn speciaal ontworpen en in staat om Tofu Burger, Groente Tofu, Gerookte Tofu, Tofu Worst te produceren om te voldoen aan de vraag van de consument van de Amerikaanse en Europese markt.