Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd.

eversoon, een merk van Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd., is een leider op het gebied van Sojamelk- en Tofumachines. Als hoeder van voedselveiligheid delen we onze kerntechnologie en professionele ervaring in de productie van tofu met onze wereldwijde klanten. Laat ons uw belangrijke en krachtige partner zijn om getuige te zijn van de groei en het succes van uw bedrijf.

Downloadcentrum

Om spamrobots te voorkomen, we hebben u nodig om de volgende informatie te verstrekken. Ons systeem stuurt u een download-pdf-bestandslink naar uw e-mailaccount. Houd er rekening mee dat alle informatie strikt vertrouwelijk zal worden behandeld.


100% gratis bestandsdownloads

U moet de tekens met zwarte kleur invoeren
We Need Your Consent
By consenting to this privacy notice you are giving us permission to process your personal data specifically for the purposes identified. Consent is required for us to process your personal data, and your data will not be shared to third parties.

Introductie van Yung Soon Lih Food Machine

Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd. is een Taiwanese leverancier en fabrikant in de voedselmachinesindustrie. Yung Soon Lih Food Machine biedt klanten al sinds 1989 hoogwaardige voedselmachines aan.

Wij zijn de eerste voedselmachinefabrikant die de Europese Tofu turn-key productielijn heeft ontwikkeld, waarmee Aziatische Tofu en Sojamelk verwerkingsapparatuur kunnen worden geproduceerd. Onze tofu productiemachines zijn speciaal ontworpen en in staat om Tofu Burger, Groente Tofu, Gerookte Tofu, Tofu Worst te produceren om te voldoen aan de vraag van consumenten uit de Amerikaanse en Europese markt.