Proč jsou sója a sójové výrobky běžné v Asii? | CE certifikovaná výrobní linka na tofu, sójová namáčecí a mycí nádrž, mlýnek a vařič na sóju | Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd.

Sójové výrobky, rostlinný základ, rostlinný protein / eversoon, značka společnosti Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd., je lídrem v oblasti strojů na sójové mléko a tofu. Jako strážce potravinové bezpečnosti sdílíme naši hlavní technologii a profesionální zkušenosti s výrobou tofu se zákazníky po celém světě. Buďte naším důležitým a silným partnerem, který bude svědkem růstu a úspěchu vašeho podnikání.

Sójové výrobky, rostlinný základ, rostlinný protein

Proč jsou sója a sójové výrobky běžné v Asii?

Měli byste být zajímáni tématem "Po Covid-19, 5 věcí, které zvýší váš byznys o 40 %".


10 Jul, 2020 Yung Soon Lih Food Machine (eversoon)

Poté pokračuje na 5 výsledků, které vás vedou k dosažení nové země.
▲1 z 5 výrobků obsahuje sóju a sójové ingredience: 22 % nových potravin a nápojů obsahuje sóju a sójové ingredience.
▲Sójový protein stále na špičce: sójový protein nalezen téměř v třetině nových produktů s rostlinným proteinem a hydrolyzované rostlinné bílkoviny získávají tržní podíl.
▲FDA schvaluje tvrzení o zdraví srdce pro sójový protein: výživoví vědci na univerzitě tvrdí, že průměrně dochází ke snížení hladiny cholesterolu o 5 %.
▲Konzumace rostlinné stravy se přesouvá do hlavního proudu. Sójové výrobky dominují v 87 % mlékáren jako nová alternativa mléčných výrobků. Alternativy mléčných výrobků by vyvážily zátěž pro životní prostředí.
▲Trh s sójovými potravinami může rozproudit váš byznys. Trh s sójovými potravinami v Asii jde vpřed. Ty a já jsme cestou.
 
YSL je sójové jídlo jako tofu a sójové mléko, vedoucí poskytovatelé řešení zde, abyste vám pomohli využít tržní příležitost.


Výrobní linka na tofu a sójové mléko

Plánování výrobní linky na tofu, přenos technologií.

Proč jsou sója a sójové výrobky běžné v Asii? | CE certifikovaná výrobní linka na tofu, sójová namáčecí a mycí nádrž, mlýnek a vařič na sóju | Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd.

Sídlo společnosti Yung Soon Lih Food Machine Co., Ltd. se nachází na Tchaj-wanu od roku 1989 a je výrobcem strojů na výrobu potravin specializujícím se na sektor sójových bobů, sójového mléka a výroby tofu. Unikátní design výrobních linek na sójové mléko a tofu s certifikacemi ISO a CE, prodávaných ve 40 zemích s pevnou pověstí.

Yung Soon Lih má více než 30 let zkušeností s výrobou potravinářských strojů a technických zařízení, profesionální výroba: Tofu stroj, Sojový mlýnek, Zařízení pro klíčení jetelových klíčků, Mlýnek na mletí, atd.